Миска, която учи за лекар оперира  свински крачета! Това сподели Алейна

...
Миска, която учи за лекар оперира  свински крачета!
Това сподели Алейна
Коментари Харесай

Миската, която оплю Азис и чалгата, се учи да оперира върху свински крачета

Миска, която учи за доктор оперира  свински крачета!

Това показа Алейна Ембие от Свиленград, която преди година се бори за купата за най-красива българка.

Момичето учи в медицинския университет в Пловдив и част от образованието й е да прави прорез и шевове по същинска кожа. Тъй като няма нужния опит да работи върху хора, Алейна се упражнява върху отрязани крачета от прасе. Участничката в „ Мис България “ 2022 демонстрира кадър от операционната маса, като се вижда, че чудесно се оправя със зашиване на разрезите.

Преди време Алейна бе оповестена за най-красивата неомъжена дама в Свиленград и по този начин се класира за финала на конкуренцията по красота, където се бори с девойките от цялата страна. Тя не съумя да постави короната на главата си, само че сбъдва фантазията си да учи медицина, писа „ България Днес “.

 

Преди три години, тогава единадесетокласничка в учебно заведение „ Д-р Петър Берон “ в Свиленград, тя завоюва първо място в националния конкурс „ 150 години българска национална гражданска война “ с есе на тематика „ Аз съм Левски. Вдъхновяващата й творба се споделя в интернет пространството и за няколко дни събира хиляди одобрителни мнения. Абзацът от есето й " Днес задимените кафенета ще чуете гласа на Азис и напъните на новоизлюпена фолкаджийка, облечена като за автомагистрала ", притегля вниманието, тъй като ученичката съпоставя националния кумир с настоящите в наши дни имена.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР